Sponsor

 Disse bedriftene har nok et år gjort det mulig for at akkurat du kan starte studieløpet ditt med en fantastisk fadderperiode. Helt gratis. 

Sparebanken Møre har definert sitt geografiske virkeområdet til Møre og Romsdal, og er det ledende finanshuset i fylket. De har 30 kontor i 24 kommuner, og konsernet har en forvaltningskapital på 60,1 milliarder kroner. Ønsker du å bytte bank, eller om du har noen spørsmål vil Sparebanken Møre stå på stand under Campus Expo 22 August.

 

 

 

 

 

Outletbutikkene du finner på Devoldfabrikken er Devold, Bergans, Moods of Norway, Norrøna, Helly Hansen, Le Creuset, Swims, Høyer, Porsgrund, Artic North og Under Armour. I tillegg til dette finner du en interiør og blomsterbutikk; Binderiet, en herlig barnebutikk; Prinsessa og Frosken, vinmonopolet og to fantastiske kafeer; Kantina og Tøysekoppen. 

Devoldfabrikken har ALLTID rabatter på 30-70% på kjente merkevarer! 

Devoldfabrikken i Langevåg ligger kun 30 min kjøretur eller bare 7 min med båt fra Ålesund sentrum. 

 

 

 

 

 

 

 

 

NLU er bindeleddet mellom studentene og næringslivet. De jobber målrettet for at du som student skal bli kjent med næringslivet før du avslutter ditt studie ved NTNU i Ålesund. For hvert skoleår er det studenter fra forskjellige institutter og årskull ved universitetet, som er representert i utvalget.

 

 

Lets Eat deli gir deg som student 20% på all pasta og sandwicher

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 av 10 sykepleierstudenter velger å være medlem i NSF Student. Som studentmedlem får du gratis rådgivning, håndbok for sykepleierstudenter, tidsskriftet Sykepleien og Sykepleien forskning, innboforsikring og livsforsikringspakke, samt andre forsikringstilbud og mye annet. 

Øvrige sponsorer